Ügyfélszolgálat +36 (82) 714-230

Rólunk

Bemutatkozás

A Magyar Vending Kft 2005. augusztusában alakult adószámunk: 13556972-2-14 cégbejegyzés száma: 14-09-306526 kelte: 2005. 08. 29 címünk: 7400 Kaposvár,Bláthy Ottó u 1/a  tel: 82 / 714 – 230

A társaság olasz tulajdonosokból áll.

A társaságot elsődlegesen a Lavazza , Pera, Ristora termékek értékesítésére, kávé és ital automaták kihelyezésére, eladására illetve szervizelésére alapították.

Társaságunk tradicionális gyakorlattal rendelkezik a gépek kihelyezése, szervizelése és vevőink kiszolgálása tekintetében. A tulajdonosok korábban is ezt a tevékenységet folytatták, de a professzionális kiszolgálás és nagyobb piaci részesedés elérése érdekében közös cég létrehozására került sor a Lavazza termékek egyik legnagyobb olaszországi forgalmazójával.

Fő célkitűzés, hogy a nagyvállalatoktól a kis háztartásokig megismerjék ezeket, a termékeket, és állandó kiváló minőséget garantálva a piac meghatározó szereplőjévé váljunk.

Társaságunk alkalmazotti 12 fő létszámát fokozatosan növelve immáron 4 megyében végez vevőink megelégedésére szolgáltatást. A kaposvári telephelyen bemutatóteremmel, raktárral és szervizzel rendelkezünk. A raktárkészlet nagyságrendje és alkatrész készlete folyamatosan biztosítva van.

A gépek kiszállításhoz, ezek feltöltéséhez, szervizeléséhez 12 db megfelelő számú gépjármű parkkal rendelkezünk így tudjuk biztosítani 24 órán belüli kiérkezést és a gépek működőképességének biztosítását.

Kávé gépek az irodai felhasználástól a több funkcióval ellátott (kávé, cappuccino tea stb.) nagy létszámú munkahelyek kiszolgálásáig bármilyen igény kielégítésére alkalmasak. Fő célunk a jó minőség biztosítása, valódi kávéból kávéházi minőségű krémes habos kiváló íz hatású termékek kiszolgálása. Erre garancia ez előzetes és ingyenes kóstolók megtartása, ahol a vevő nem „zsákba macskát” vásárol, és a szerződés fennállása idejére mindig ugyanazt a minőségű terméket kapja.